Bűnesetek feltárása


Az önkéntesen vállalt hazugságvizsgálat (poligráfos vizsgálat) gyors és kiváló ár/érték arányt mutató eszköz a lehetséges elkövetők azonosítására és a kockázatok minimalizálására, a bűncselekmények, rendkívüli események, incidensek kivizsgálására.

Poligráf szaktanácsadói tevékenységünket a vizsgálati protokoll szigorú szabályai szerint, a feladat objektív megoldásának érdekében hajtjuk végre. A hazugságvizsgálathoz szükséges vizsgálati kérdéseket a rendelkezésünkre bocsátott vagy beszerzett releváns adatok ismeretében, szakértőink állítják össze.

A polygraph vizsgálat vállalási díjazása magában foglalja:

  • a vizsgálati terv előkészítését és összeállítását
  • a vizsgált személy Beleegyező nyilatkozatának felvételét
  • a műszeres hazugságvizsgálat végrehajtását
  • a vizsgálatot vállaló személlyel a műszeres vizsgálatot megelőző, továbbá az azt követő interjúk lebonyolítását
  • az írásos poligráf szaktanácsadói vélemény elkészítését

A haditechnikai szolgáltatás nyújtásához szükséges hatósági engedélyünk honlapunkon megtekinthető.

A hazugságvizsgálat (poligráf vizsgálat) vállalása önkéntes, végrehajtására csak a vizsgált személy írásos és tájékozott beleegyezése után kerülhet sor.

A vizsgálat ára 55.000 Ft + Áfa.

Nagyobb létszámú vizsgálat esetén a vizsgálatot vállaló személyek számától függően árkedvezményt adunk. Amennyiben Ügyfelünk biztosítani tudja a megfelelő körülményeket lehetőség van a vizsgálatok külső helyszínen történő lebonyolítására. Ennek költsége a NAV által megadott mindenkori üzemanyag és utazási költséggel azonos.