Házastársi hűség vizsgálata


Minden házasság alappillére a bizalom. Amennyiben az egymásba vetett bizalom megrendül, veszélybe kerül a kapcsolat jövője. A kétségek közt gyötrődő fél nyugalma vagy a megvádolt társ önigazolása manapság mérhető, ami különösen fontos lehet a jogi procedúrák, a házassági szerződés, valamint a válás során is.

A poligráf, ismertebb nevén a hazugságvizsgáló nem csak bűnügyeknél használt eszköz, hanem magánéleti kérdéseknél is hatékonyan alkalmazható. A hazugságvizsgálat teljes bizonyossággal képes megállapítani a házastárs hűtlenségét, a csábító személyét, a kapcsolat mélységét, sőt az intim viszony helyszínét is.

A hazugságvizsgáló (poligráf) tehát eredményesen használható a hűtlenség, a félrelépés és a megcsalás kérdéseinek tisztázásában.

Minden házasságot megmérgez, ha az egyik fél hűtlen, ráadásul ez a másik fél számára káros következményekkel járhat az élet egyéb területein is: az állandó szorongás miatt csökkenhet a munkateljesítménye, munkatársi, illetve baráti kapcsolatai gyengülhetnek, pszichoszomatikus tünetek jelentkezhetnek, amelyek veszélyeztetik mind lelki, mind testi egészségét, önértékelési problémák keletkezhetnek stb. A hűtlenség, a félrelépés, a megcsalás felderítése épp azért nagyon fontos, hogy az azt elszenvedő házastárs megtehesse a szükséges ellenlépéseket.

A hazugságvizsgálat (poligráfos vizsgálat) szigorúan törvényes keretek között folyik. A vizsgált félnek, vagy feleknek a vizsgálatvezető előtt írásos belegyező nyilatkozatot kell aláírnia/ aláírniuk. Célszerű, ha a felek közösen érkeznek a vizsgálatra és a feltárandó problémák megbeszélése is közösen történik. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy valaki a párja nélkül kérjen egy vizsgálatot és annak csak az eredményét mutassa be házastársának, vagy párjának.

Az érintett felek a vizsgálatvezető irányításával beszélik meg, hogy mit várnak a hazugságvizsgálattól, milyen problémát kívánnak egymásnak bizonyítani, vagy tisztázni. Ez a megbeszélés lesz az alapja a vizsgálati tervnek, mely tartalmazza a felteendő kérdéseket. A partner a hazugságvizsgálat gyakorlati végrehajtásánál nem tartózkodhat a vizsgálati helységben.

A kérdéseket a vizsgálandó személy előre megismeri, semmilyen váratlan helyzet, vagy kérdés a vizsgálat során nem fordulhat elő. Ezeket a kérdéseket mindkét fél jóváhagyja és csak ezt követően kezdődik el a hazugságvizsgálat.

Egy poligráf vizsgálat általában 3-4 órát vesz igénybe. Az eredményről írásos szakvélemény készül, mely az adatvédelmi törvény rendelkezései szerint használható fel. A beleegyező nyilatkozatban vállalt garanciáknak megfelelően a vizsgálatvezető közli a vizsgált személlyel és a házastárssal az eredményt.

A hazugságvizsgálatot minden esetben szakképzett pszichológus vezeti, aki a vizsgálatot követően párkapcsolati tanácsadást is tud nyújtani a feleknek. Az ilyen párkapcsolati tanácsadásnak az a célja, hogy megkísérelje helyreállítani a korábban működő párkapcsolatot, valamint feltárja és megszüntesse a bizalmatlanság okát.

A házastársi -párkapcsolati- hűség vizsgálat ára: 35.000 Ft + Áfa

Önnek további költségei nincsenek, díjazásunk tartalmazza a vizsgálat előkészítését, végrehajtását, valamint az írásos szaktanácsadói vélemény elkészítését. A lekötött időpontra történő meg nem jelenés esetén 15.000 Ft + Áfa rendelkezésre állási díjat számítunk fel, amennyiben a vizsgálat előtti munkanapon – 17 óráig – nem kapunk értesítést a vizsgálat lemondásáról. A vizsgálat díjazást – a szaktanácsadói vélemény, valamint a számla átvételét követően – kérjük készpénzben kiegyenlíteni.

Lehetőséget kínálunk Önnek, hogy párkapcsolati problémáját telefonon keresztül folytatott vizsgálat keretében tisztázhassa. Ezzel Ön időt és utazási költséget takaríthat meg.

Erre megbízható innovatív, magas megbízhatóságú szoftver áll rendelkezésünkre egy hangelemző rendszer alkalmazásával, melynek sokoldalú felhasználásáról honlapunkon itt tájékozódhat

A párkapcsolati hangelemzési vizsgálat ára 15.000 Ft + Áfa.

A vizsgálat előkészítése és lefolytatása

A vizsgálatot vállaló e-mailben megrendeli a vizsgálatot és nyilatkozik arról, hogy beleegyezik a vizsgálat lefolytatásába, továbbá arról, hogy a vizsgálat eredményét rajta kívül még kinek a tudomására hozhatjuk. Ugyanebben a levélben megadja telefonos elérhetőségét, valamint azokat az időpontokat, melyek számára, a vizsgálat szempontjából megfelelőek.

Ezt követően munkatársunk telefonon, vagy e-mailban felveszi Ügyfelünkkel a kapcsolatot és megbeszéli a vizsgálat részleteit, valamint a vizsgálat időpontját.

A vizsgálat lefolytatására abban az esetben kerül sor, ha a vizsgálat előtti munkanapon bankszámlánkra a vállalási díj előlege – 10.000 Ft + Áfa - megérkezett. Bankszámla számunk CIB Bank Zrt. 10700725-44073806-51100005.

A vizsgálatot ezt követően, az előre egyeztetett időpontban hajtjuk végre, mely egy telefonos interjúból áll és kb. 30 percet vesz igénybe. Ügyfelünk irányában az a kérésünk, hogy a vizsgálat alatt tartózkodjon egy csendes, nyugodt, zajoktól és befolyásoló körülményektől, zavarmentes helyen.

Az elemzés eredményéről Ön akkor kap tájékoztatást, ha teljes vizsgálati költséget bankszámlánkra számla ellenében átutalta. A vélemény írásos szaktanácsadói vélemény lesz, amelyet írásba foglalunk és a megadott email címre elküldjük. A vélemény átvételét igazoló postai tértivevény visszaérkezését követően – az adatvédelmi törvénynek megfelelően – a vizsgálat hanganyagát megsemmisítjük.

A hangelemzési vizsgálat eredményétől függően, csak indokolt esetben javasoljuk Ügyfelünknek, hogy egy a cégünk által végrehajtott polygraph vizsgálaton vegyen részt, melynek díjazása kizárólag ebben a csomagban 20.000 Ft + Áfa. Erre a vizsgálatra általában már nem kerül sor, mert a fentiekben részletezett vizsgálati módszer kielégítő eredményt szokott biztosítani.