Házastársi hűség vizsgálata


Minden házasság alappillére a bizalom. Amennyiben az egymásba vetett bizalom megrendül, veszélybe kerül a kapcsolat jövője. A kétségek közt gyötrődő fél nyugalma vagy a megvádolt társ önigazolása manapság mérhető, ami különösen fontos lehet a jogi procedúrák, a házassági szerződés, valamint a válás során is.

A poligráf, ismertebb nevén a hazugságvizsgáló nem csak bűnügyeknél használt eszköz, hanem magánéleti kérdéseknél is hatékonyan alkalmazható. A hazugságvizsgálat teljes bizonyossággal képes megállapítani a házastárs hűtlenségét, a csábító személyét, a kapcsolat mélységét, sőt az intim viszony helyszínét is.

A hazugságvizsgáló (poligráf) tehát eredményesen használható a hűtlenség, a félrelépés és a megcsalás kérdéseinek tisztázásában.

Minden házasságot megmérgez, ha az egyik fél hűtlen, ráadásul ez a másik fél számára káros következményekkel járhat az élet egyéb területein is: az állandó szorongás miatt csökkenhet a munkateljesítménye, munkatársi, illetve baráti kapcsolatai gyengülhetnek, pszichoszomatikus tünetek jelentkezhetnek, amelyek veszélyeztetik mind lelki, mind testi egészségét, önértékelési problémák keletkezhetnek stb. A hűtlenség, a félrelépés, a megcsalás felderítése épp azért nagyon fontos, hogy az azt elszenvedő házastárs megtehesse a szükséges ellenlépéseket.

A hazugságvizsgálat (poligráfos vizsgálat) szigorúan törvényes keretek között folyik. A vizsgált félnek, vagy feleknek a vizsgálatvezető előtt írásos belegyező nyilatkozatot kell aláírnia/ aláírniuk. Célszerű, ha a felek közösen érkeznek a vizsgálatra és a feltárandó problémák megbeszélése is közösen történik. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy valaki a párja nélkül kérjen egy vizsgálatot és annak csak az eredményét mutassa be házastársának, vagy párjának.

Az érintett felek a vizsgálatvezető irányításával beszélik meg, hogy mit várnak a hazugságvizsgálattól, milyen problémát kívánnak egymásnak bizonyítani, vagy tisztázni. Ez a megbeszélés lesz az alapja a vizsgálati tervnek, mely tartalmazza a felteendő kérdéseket. A partner a hazugságvizsgálat gyakorlati végrehajtásánál nem tartózkodhat a vizsgálati helységben.

A kérdéseket a vizsgálandó személy előre megismeri, semmilyen váratlan helyzet, vagy kérdés a vizsgálat során nem fordulhat elő. Ezeket a kérdéseket mindkét fél jóváhagyja és csak ezt követően kezdődik el a hazugságvizsgálat.

Egy poligráf vizsgálat általában 3-4 órát vesz igénybe. Az eredményről írásos szakvélemény készül, mely az adatvédelmi törvény rendelkezései szerint használható fel. A beleegyező nyilatkozatban vállalt garanciáknak megfelelően a vizsgálatvezető közli a vizsgált személlyel és a házastárssal az eredményt.

A hazugságvizsgálatot minden esetben szakképzett pszichológus vezeti, aki a vizsgálatot követően párkapcsolati tanácsadást is tud nyújtani a feleknek. Az ilyen párkapcsolati tanácsadásnak az a célja, hogy megkísérelje helyreállítani a korábban működő párkapcsolatot, valamint feltárja és megszüntesse a bizalmatlanság okát.

A házastársi -párkapcsolati- hűség vizsgálat ára: 40.000 Ft + Áfa

A házastársi -párkapcsolati- hűség polygraph vizsgálatra jelentkezés: +36 30 239 5833

Önnek további költségei nincsenek, díjazásunk tartalmazza a vizsgálat előkészítését, végrehajtását, valamint az írásos szaktanácsadói vélemény elkészítését. A lekötött időpontra történő meg nem jelenés esetén 15.000 Ft + Áfa rendelkezésre állási díjat számítunk fel, amennyiben a vizsgálat előtti munkanapon – 17 óráig – nem kapunk értesítést a vizsgálat lemondásáról. A vizsgálat díjazást – a szaktanácsadói vélemény, valamint a számla átvételét követően – kérjük készpénzben kiegyenlíteni.


A vizsgálat előkészítése és lefolytatása

A vizsgálatot vállaló e-mailben megrendeli a vizsgálatot és nyilatkozik arról, hogy beleegyezik a vizsgálat lefolytatásába, továbbá arról, hogy a vizsgálat eredményét rajta kívül még kinek a tudomására hozhatjuk. Ugyanebben a levélben megadja telefonos elérhetőségét, valamint azokat az időpontokat, melyek számára, a vizsgálat szempontjából megfelelőek.

Ezt követően munkatársunk telefonon, vagy e-mailban felveszi Ügyfelünkkel a kapcsolatot és megbeszéli a vizsgálat részleteit, valamint a vizsgálat időpontját.

A vizsgálat lefolytatására abban az esetben kerül sor, ha a vizsgálat előtti munkanapon bankszámlánkra a vállalási díj előlege – 10.000 Ft + Áfa - megérkezett. Bankszámla számunk CIB Bank Zrt. 10700725-44073806-51100005.

A vizsgálatot ezt követően, az előre egyeztetett időpontban hajtjuk végre, mely egy telefonos interjúból áll és kb. 30 percet vesz igénybe. Ügyfelünk irányában az a kérésünk, hogy a vizsgálat alatt tartózkodjon egy csendes, nyugodt, zajoktól és befolyásoló körülményektől, zavarmentes helyen.

Az elemzés eredményéről Ön akkor kap tájékoztatást, ha teljes vizsgálati költséget bankszámlánkra számla ellenében átutalta. A vélemény írásos szaktanácsadói vélemény lesz, amelyet írásba foglalunk és a megadott email címre elküldjük. A vélemény átvételét igazoló postai tértivevény visszaérkezését követően – az adatvédelmi törvénynek megfelelően – a vizsgálat hanganyagát megsemmisítjük.

A hangelemzési vizsgálat eredményétől függően, csak indokolt esetben javasoljuk Ügyfelünknek, hogy egy a cégünk által végrehajtott polygraph vizsgálaton vegyen részt, melynek díjazása kizárólag ebben a csomagban 20.000 Ft + Áfa. Erre a vizsgálatra általában már nem kerül sor, mert a fentiekben részletezett vizsgálati módszer kielégítő eredményt szokott biztosítani.