Kiválasztás


Bizonyára Önben is felmerült már, miként tudna magasabb fokon megfelelni a vállalkozása sikerességét humán oldalról fenyegető kockázatok időbeli felismerésének.

Szeretné a humánerővel kapcsolatos döntéseit gyorsan és megalapozottan meghozni? Szeretné, hogy gazdasági társasága kulcsfontosságú pozícióiba olyan munkatársak kerüljenek kinevezésre, akik nem hordoznak személyükben humánkockázatot és lojalitásuk a vállalkozás iránt megkérdőjelezhetetlen?

Szeretné, hogy a társaság életében bekövetkezett negatív, rendkívüli eseményekre, visszaélésekre hatékonyan legyen képes reagálni?

Ezeknek a kérdéseknek a megoldására alkalmas az LVA hangelemző technológia.

A HR szakembereknek folyamatos kihívást jelent megtalálni egy adott munkakörre a leginkább kompetens személyt, a gyakran temérdek jelölt közül. Az idő szűkössége miatt sokszor elhanyagolják a részletes és mindenre kiterjedő személyiség elemzést, a humánbiztonsági kompetenciavizsgálatot, melyből egy rossz döntés során felvett munkaerőnél sérülhet a cég hírneve, így anyagi kár keletkezik, veszélyeztetve a szervezet integritását és az üzletmenet-folytonosságát. Hatékony megelőzés lehet a munkavállalók automatizált és szoftveres humánbiztonsági ellenőrzése, csökkentve a kockázati tényezőket, ezzel pénzt és időt takarítva meg.

Az LVA-i egy olyan interaktív, több nyelven beszélő automatizált kérdőív program, mely a Layered Voice Analysis (LVA) módszeren alapul. A gondosan kidolgozott és célzott kérdések, valamint a vizsgált személy azokra adott válaszai révén mérhetővé válik a kockázat a humánerőforrás területén. Az LVA-i hangelemző szoftver nem igényel semmiféle technikai vagy szakértői értékelést, működése felhasználóbarát és lehetővé teszi az adott személy kockázati szintjének gyors és hatékony feltérképezését, a humánbiztonság ellenőrzését.

Bővebben a kiválasztási folyamatot támogató LVA-i hangelemző technológiáról.

A kiválasztási modellről...

Az LVA-i technológiával folytatott vizsgálat ára egyéni megegyezés szerint. Az ár függ attól, hogy milyen időtartamú szerződés köttetik, függ a vizsgálandó személyek számától, függ attól is, hogy más tevékenyég végzésére van-e szerződésünk a megrendelővel.

Amennyiben Ügyfelünk biztosítani tudja a megfelelő körülményeket lehetőség van a vizsgálatok külső helyszínen történő lebonyolítására. Ennek költsége a NAV által megadott mindenkori üzemanyag és utazási költséggel azonos.