LVA 6.50D - Kockázatelemző szoftver


Az LVA 6.50D rendszerre épülő, három különböző működési módot ötvöző moduljai alkalmasak valósidejű elemzésre, nyomozati cselekmények támogatására, korábban rögzített hanganyagok mélyelemzésére, hangrögzítésre és korábbi elemzések archiválására. Szoftver alkalmazásával elemezhetők élő és telefonos beszélgetések, valamint lossless (veszteség nélküli pl. wav fájl) audió hanganyagok.

Az LVA 6.50D hangelemző szoftver az alábbi működési opciókat tartalmazza:

  • On-line LVA 6.50D mód: gyors és azonnali elemzés, coll centerekben konfliktus- és stresszkezelés, kikérdezés, túsz-tárgyalási feladatoknál intézkedés alá vont személlyel történő közvetlen tárgyalás közben, vagy élő/telefonbeszélgetés során
  • Off-line LVA 6.50D mód: egy vagy két (vizsgált és tárgyaló) személy hangjának egyidejű részletes elemzése rögzített hanganyag alapján, ahol lehetőség van korábbi hanganyagok strukturált archiválására, további zajszennyezett hanganyagok tisztítására.

Mindkét opcióban lehetőség van a hanganyagok rögzítésére, strukturált adatbázisokba történő tárolására, valamint ezek más alkalmazásokba történő exportálására. A hangelemzés eredményeit jelentő elemzések minden alapadatot tartalmaznak, így a törlés előtt a későbbiekben tetszőleges módon előhívhatók és elemezhetők.

Az on-line LVA 6.50D mód lehetőséget ad arra, hogy felderítést és hangelemzést indítson olyan helyzetekben, ahol az elemzés (őszinteség, érzelmi állapot változása) szükséges valós idejű visszajelzéssel. Ennek jelentősége abban van, hogy a gyanús irányokra, részekre történő összpontosítással, további kérdések fogalmazhatók meg, segítve a teljes körű vizsgálatot.

Az off-line LVA 6.50D mód egy részletes, nyugodt körülmények között végrehajtható elemzést tesz lehetővé, amely alkalmas egy mély pszichológiai profil kialakítására is. Felvétel megőrző és rendszerező tulajdonsága lehetővé teszi, hogy az eredeti és a korábbi hangelemzéseket elővéve lehessen új, illetve összehasonlító elemzéseket végezni.

Mind az on-line LVA 6.50D, mind az off-line LVA 6.50D hangelemzés segítségével lehetővé válik a rendkívüli helyzetek kivizsgálása.