A Forensic tevékenységről


A Forensic tevékenység szakértői válaszadás a kockázatra, szakértői megoldás a fenyegetettséggel, a már bekövetkezett eseménnyel vagy annak megszakításával kapcsolatban. Tényfeltárás, dokumentálás, bizonyítás, a bizonyíthatóság biztosítása, illetve a kár minimalizálása, a hűtlen kezelés, a sikkasztás, a lopás, a korrupció, a titoksértés és az üzleti titok kiszolgáltatásának csökkentése.

Több évtizedes kockázatelemzési, kriminológiai, kriminalisztikai, jogi és pszichológiai tapasztalattal rendelkező jogi, hangelemzési és polygraph-os / poligráfos szaktanácsadóink jogellenes cselekmények, belső csalások, szándékos megtévesztések, visszaélések bizonyításában állnak megbízóink rendelkezésére.

A Forensic tevékenységünk révén megelőzhetők a visszaélések, eredményesen gyorsan és költséghatékony módon feltárhatók és megszüntethetők a veszteségforrások, mint például a hűtlen kezelés, a sikkasztás, a csalás, a lopás, a korrupció, a titoksértés, az üzleti titkok kiszolgáltatása a konkurenciának stb.

Forensic szaktanácsadóink minden vizsgálatról írásos szaktanácsadói véleményt bocsátanak megbízóink részére, melyért külön díjazást nem számítunk fel.